huidtherapie 3

Voor diverse medische en cosmetische huidtherapeutische behandelingen kunt u terecht bij Maartje Nagel. Zij is gediplomeerd huidtherapeut, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ze besteedt niet alleen aandacht aan de medische en cosmetische aspecten van huidproblemen, maar ook aan de emotionele kant. Deskundigheid, eerlijk advies en een persoonlijke benadering spelen daarbij natuurlijk een belangrijke rol.

Het aanbod aan huidtherapeutische behandelingen is zeer breed. Maartje Nagel kan u helpen bij de behandeling van bijvoorbeeld littekens, acne of overbeharing. Daarnaast worden ook behandelingen aangeboden op het gebied van onder andere huidverjonging met verschillende soorten oppervlakkige en diepe peelings, maar ook microdermabrasie, microneedling, oedeemtherapie, camouflagetherapie, lymftaping en endermologie.

Intakegesprek

Berg en Bosch Kliniek hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering en het maken van een bij u passend behandelplan. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek wordt u uitgebreid geïnformeerd over de behandelmogelijkheden, u ontvangt een gedegen advies en er wordt in overleg een behandelplan opgesteld. Wij streven ernaar een realistisch beeld te scheppen over de te verwachten resultaten.

De kosten

De kosten hangen af van de aandoening en de gekozen behandeling. Bij veel zorgverzekeraars krijgt u de behandeling vergoed vanuit het aanvullend pakket.Contact

Neem voor een vrijblijvende afspraak gerust contact op via onderstaand formulier.